"Maak de wereld beter met gezond nieuws"

Nieuws

Body Bone & Muscle Center

Body Bone & Muscle Center Edward Hemel gaat verhuizen per 03-09-2020 naar de Hooggoorns 24 te Emmen. Een aparte praktijkruimte in een verzamelgebouw in Noordbarge. Dicht bij het centrum gelegen met meer dan voldoende 'gratis' parkeerplaatsen. Een professionelere uitstraling en een mooie groei in het aantal klanten ligt hieraan ten grondslag.

Op maandag 23 december jl., had ik de eer om te mogen masseren voor 3FM Serious Request The Lifeline. In de strijd tegen mensenhandel hebben 3 teams van ieder 2 DJ's gelopen van Goes naar Groningen. In Assen bij Van der Valk mocht ik, samen met een aantal collega masseurs, de verzorging op mij nemen. Een fantastisch leuke ervaring...

Op 01 september 2019 ben ik gestart met de opleiding SensiTherapeut in Waalwijk. De opleiding duurt tot juni 2020 en zal een mooie aanvulling zijn in de praktijk. SensiTherapie is bedoeld om lichaam en geest weer in balans te brengen, want achter iedere lichamelijk klacht, schuilt een geestelijke onbalans.
Ik zal jullie op de hoogte houden van het...

Ivm mijn lichamelijke zware werk breng ik elke maand een bezoek aan de praktijk van Edward, niet alleen om klachten te behandelen maar ook preventief. Naast de behandelende spiermassages zijn we ook begonnen met "Dry Needeling". Echt geweldige resultaten!!! Ik kan iedereen de praktijk aanraden, naast de professionele behandeling en het kennis...

Relatief snel nadat ik besloten had om meer aandacht te besteden aan deze fantastische hobby, is er een mooi artikel in Thuis in Emmen geplaatst.