"Hoeveel waarde hecht u aan uw belangrijkste bedrijfskapitaal?"

Voor Bedrijven

Bedrijfsmassage voor energie en vitaliteit in uw bedrijf.

Vitaliteit van uw bedrijf is tweeledig?

1.  Hoe gezond is de financiële positie van uw onderneming?                                                  

2. Hoe is het gesteld met de lichamelijke gezondheid van u en uw medewerkers? 

Met een goed vitaliteitsbeleid blijven de medewerkers en uw bedrijf gezond. Bedrijfsmassage levert een belangrijke bijdrage aan de productiviteit en werkbeleving  en dus de gezondheid van uw werknemers.

Investeren in gezondheid en vitaliteit wordt door de overheid gestimuleerd. Daarom is bedrijfsmassage fiscaal aftrekbaar. Naast het feit dat bedrijfsmassage fiscaal aftrekbaar is, kunnen werknemers ook vergoed worden volgens de WKR (werkkostenregeling) en dus kunnen de behandelingen als benefit uitgekeerd worden.

Bij thuiswerken is het van belang om goed op je gezondheid en je werkhouding te letten. Medewerkers die veel thuis werken worden meegenomen in het programma en kunnen bij mij in de praktijk terecht.

Wist u dat: "Prioriteit geven aan het welzijn van je belangrijkste bedrijfskapitaal" op nummer 1 staat bij "3 Werktrends die je moet kennen voor 2024".

Zegt u dat binnen uw bedrijf vitaliteit een hoge prioriteit heeft, maar handelt u hier ook naar? Laten we samen een plan maken om u en uw medewerkers meer vitaliteit te geven!!!