Wie ben ik?
Body Bone & Muscle Center

Mijn naam is Edward Hemel en ben geboren in 1970 te Emmen. Na mijn reguliere studie en dienstplicht ben ik bijna 21 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. In 1997 heb ik de opleiding Sportmassage -en Sportverzorging gevolgd. Na het behalen van mijn diploma in 1998, ben ik gestart met de praktijk, dit onder licentie van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage). Het hebben van deze licentie, is tevens een kwaliteitswaarborg omdat je aan diverse eisen en nascholing dient te voldoen.

In de loop van de jaren is mijn kennis meer en meer uitgebreid door het volgen van opleidingen. Dit heeft erin geresulteerd dat de naam "Massagepraktijk Edward Hemel", niet meer de lading dekt en daarom de naam heb veranderd in "Body Bone & Muscle Center". Zo hou ik mij in de praktijk niet alleen bezig met masseren, maar ook met Body Stretch, Bot Manipulatie/mobilisatie, Dry Needling, Medical Taping, Massage bij kanker en Kindermassage. Allemaal facetten wat in een Center thuis hoort en niet in een Massagepraktijk. In mijn behandelingen combineer ik veelal de methoden om tot het beste resultaat te komen. 

In oktober hoop ik de opleiding Massage bij (ex) kankerpatiënten af te ronden. Een hele specifieke opleiding die slechts op 2 plaatsen in Nederland wordt uitgevoerd. 

Als Soigneur verricht ik de verzorging bij de mannenwielerploeg van het VolkerWessels-MERCKX Cycling Team.  Een ploeg van 18 jonge en ervaren renners die in 2020 een Continentale Ploeg gaat worden. 

Gezien het feit dat ik denk dat er meer is tussen hemel en aarde, dan het aardse bestaan, ben ik mij ook gaan richten op magnetiseren en healing. Ik ben geen zweverig type en sta met beide benen op de grond, maar deze 'technieken' zijn breed inzetbaar en door mij gemakkelijk toepasbaar in mijn praktijk.