"Alleen samen komen we tot het beste resultaat"

Wie ben ik?

Mijn naam is Edward Hemel en ben geboren in 1970 te Emmen. Na mijn reguliere studie en dienstplicht ben ik bijna 21 jaar werkzaam geweest in de financiële sector. In 1997 heb ik de opleiding Sportmassage -en Sportverzorging gevolgd. Na het behalen van mijn diploma in 1998, ben ik gestart met de praktijk, dit onder licentie van het NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage). Het hebben van deze licentie, is tevens een kwaliteitswaarborg omdat je aan diverse eisen en nascholing dient te voldoen.

In de loop van de jaren heb ik mijn kennis meer en meer uitgebreid door het volgen van opleidingen. Dit heeft geresulteerd in "Body Bone & Muscle Center Edward Hemel".  Zo hou ik mij in de praktijk niet alleen bezig met masseren, maar ook met Body Stretch, Bot Manipulatie en/of Mobilisatie, Dry Needling, Medical Taping, Cupping Therapie, Massage bij kanker, Kindermassage. SensiTherapie en Hypnotherapie zijn twee complementaire behandelmethoden die eveneens worden gegeven. Zie hiervoor www.edwardhemel.nl. In mijn behandelingen combineer ik veelal de methoden om tot het beste resultaat te komen. 

Mijn eigen grote hobby is Golf. In 2007 heb ik de schoonheid van deze sport ontdekt en iedere keer blijft het een strijd tussen lichaam en geest. Een sport waarbij concentratie en frustratie heel dicht bij elkaar liggen.

De laatste jaren heb ik mogen werken als soigneur bij diverse Wielerteams, zowel amateur als semi-prof ploegen. Het blijft mooi om de ontwikkeling van renners te zien en daar aan bij te kunnen dragen. Op dit moment ben ik werkzaam bij Diftar Continental Cycling Team als verzorger.

Gezien het feit dat ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde, dan het aardse bestaan, ben ik mij ook gaan richten op magnetiseren en healing. Ik ben geen zweverig type en sta met beide benen op de grond, maar deze 'technieken' zijn breed inzetbaar en door mij gemakkelijk toepasbaar in mijn praktijk.