Golden Naturals Vitamine K2 200 mcg & D3 25 mcg 60 capsules

Vitamine K2 200 mcg & D3 25 mcg

De sterke combinatie van vitamine K2 en D3 krijgt steeds meer bekendheid. Beide vitaminen versterken elkaars werkzaamheid (synergie). Dit product van Golden Naturals bevat gepatenteerde vitamine K2 (menachinon-7) en vitamine D3 uit wolvet.

Geschikt voor vegetariërs.

Golden Naturals is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige, natuurlijke voedingssupplementen. Een complete en gevarieerde merklijn die bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Producten verrijkt met gepatenteerde stoffen en voorzien van wettelijke EFSA-gezondheidsclaims die symptomen én oorzaken snel aanpakken. Regelmatig lanceert Golden Naturals nieuwe producten en worden zo nodig bestaande producten aangepast. Uiteraard altijd conform geldende wet- en regelgeving, uitvoerig getest en volledig veilig.

Gebruik
1x daags 1 capsule tijdens de maaltijd met water innemen. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

Overleg bij gebruik van cumarine derivaten (antistollingsmiddelen zoals warfarine, acenocoumarol en fenprocoumon) eerst met een deskundige alvorens een vitamine K2- supplement te gebruiken.

Dit product is niet geschikt in combinatie met bloedverdunners: raadpleeg vóór gebruik een arts in geval van ziekte of gebruik van (antistolling)medicatie.

Mag bij Thyrax (een vergroting van de schildklier).

Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding.
Koel, droog en afgesloten bewaren.

 Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

25,95 €