Orthica Curcuma 60 Vegacapsules

Curcuma wordt ook wel geelwortel genoemd. Uit de wortel van deze plant wordt voornamelijk in India de heldergele specerij kurkuma (ofwel koenjit of galanga) gewonnen. De officiële naam van de plant is Curcuma longa. Curcuma is verwant aan gember. Als specerij vind je het kruid met name in de Oosterse keuken, in curry bijvoorbeeld en in dressings en allerlei sauzen. Dit voedingssupplement bevat per capsule 500 mg curcuma longa-extract. Dit extract is opgelost in kleine vetbolletjes (fosfolipiden complex van Meriva®¹) en dat maakt de curcuma goed opneembaar.

Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

- Ondersteunt de reinigende functie van de lever*
- Goed voor het bloed en de bloedcirculatie*
- Antioxidant*
- Ondersteunt het immuunsysteem*
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules
Curcuma longaextract (geelwortel) en fosfolipiden complex 500 mg
(Meriva®*) (18% curcuminoïden)
* Meriva® is een geregistreerd handelsmerk van Indena S.p.A., Italië

Ingredienten
vulstof (microkristallijne cellulose), Curcuma longa extract en fosfolipiden complex, hydroxypropylmethylcellulose (capsule).
Gebruik
De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens een maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules per dag.

Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding.

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 

32,95 €